Choklad 271: Marabou - Pepparkaka

 En fråga man kan ställa sig är varför Marabou väljer att lansera sin mjölkchoklad med pepparkaka såhär års och inte till jul, men vi är inte ledsna för det - vi älskar Marabou och vi älskar pepparkaka, så vi har höga tankar om denna choklad redan innan vi har smakat den!

 

1. Omslagets design: En fin förpackning som lovar gott om innehållet - en julig liten pepparkaka och mumsiga bitar choklad!

Designbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: En chokladbit som absolut är trevlig för ögat - det inbjudande Marabou-m'et pryder  chokladen och pepparkaksbitarna kikar ut som små nyfikna tomtenissar.
Lookbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: Det här luktar nästran mer pepparkaka än pepparkakorna själva! En god chokladdoft blandar sig och skapar ljuv julmusik för våra näsor.
Doftbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krämighet: Marabou kan ju sin skit när det kommer till krämighet så att säga. Pepparkaksbitarna tar ner den på jorden dock, så det finns ingen anledning att bli en diva!
Krämighetsbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: Ja, ja och åter ja. Den godaste nyhet vi ätit på länge - en riktigt god pepparkakssmak gifter sig väl med den klassiska Marabousmaken. Den passar dig som gillar söt choklad - annars får du nog ta några få bitar i taget.
Smakbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Betyg: 22 chokladdoppade chips av 25 möjliga!
Inköpsställe: Ica Norrmalm, Skövde


#1 - Anonym

Alltså BÄSTA Maraboun. Dra mig baklänges så jävla god. Finns det någon som är bättre enligt er?

Svar: har svårt att komma på någon som fått bättre recension, får återkomma! annars är favoriterna apelsin, Daim, black saltlakrits och några till hehe 😍
Chips&Chokladbloggen