Chips 351: OLW - Camper's Delight Chimichurri

Det har blivit dags för OLW’s andra sommarchips för året, och det är Camper’s Delight som ligger framför oss för rakning. De ska smaka chimichurri – det vill säga persilja, chili och vitlök – en eldig sommarflirt utlovas enligt påsen!

 

1. Påsens design: Fortsatt härligt somrig design på OLW’sommarpåsar, och ingredienserna har en intensiv sommarflirt med varandra. Det gillar vi.
Designbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5.

2. Look: En härlig solbränna och tydliga spår av sommarflirtande kryddor. Ser smaskigt ut, säger dessa tränade ögon!
Lookbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: Här luktar det så det står härliga till av lime, gott! Vi funderar på om koriandern som finns i påsen enligt innehållsförteckningen kansk kan förväxlas med dena friska sommardoft..? Dock är det inte mycket persilja, chili och vitlök i snifftestet, men det kanske kommer!
Doftbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krispighet: Ett skepp kommer lastat! Med en.... medelmåtta!
Krispighetsbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: Vi tycke att dessa godingar smakar chili och lime – kan någon förklara varför för oss? Mycket gott, men vi tycker nog att påsen skojar lite med oss, för inte känner vi någon vitlök eller persilja.
Smakbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Betyg: 18 chokladdoppade chips av 25 möjliga!
Inköpsställe: Ö&B Skövde

#1 - Amanda (Swedish Passport)

Låter helt klart som något som är värt att testa! :)

Svar: absolut 😍 ha en fin chipssöndag!!
Chips&Chokladbloggen

#2 - ajlimuller.se

jag tyckte mycket om den här, gillar syrliga chips och håller med om att de smakade lime mer än det som stod på påsen XD och chili, mina smakade dessutom vitlök. Men ingen persilja!

#3 - Daniel

Chimichurri är ju en väldigt oljig marinad/sås, jag gillar när det är hetta med vitlök och en hint av syra, men den bör ju även som ni säger ha den här järnigheten som finns i persiljan!

Jag ska testa när jag får tag i dom.