"Chips" 388: Estrella - Linsbågar jordnötssmör

Desperate times takes desperate measures. Denna ovanliga men soliga söndag sitter vi på varsin plats och har digital provning. En liten men naggande god hög av godsaker ligger framför oss, och först ut är nyheten från Estrella; Linsbågar jordnötssmör. Vad tror ni om detta? Nu hugger vi in!
 

1. Påsens design: En trevlig påse med en ändå en lite julig metallic känsla på den röda texten Linsbågar. En krämig skål jordnötssmör och en flirt med de som tror att de är nyttiga när de äter linschips i form av proteinskryt. En trevlig påse som hade behövt lite mer extra allt. 
3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: Tyvärr vill vi använda uttryck som att de ser lite snuskgia ut. Vi förstår ju att det bruna är jordnötssmör, men vi kan ändå inte skaka av oss känslan av.. var? Men hey, det är ju jul. En tvåa får det bli!
2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: Det är exakt som att stoppa ner näsan i en jordnötssmörsburk. Allergiker - stay away! 
5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krisp: Åh nej. Det faller sönder i munnen vilket gör oss sorgsna. Vissa är mer kompakta än andra, men överlag är detta inte bra.
2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: Det smakar väldigt mycket jordnötter, och fördelen med detta är helt klart att den lite unkna linssmaken drunknar i ett hav av jordnötssmör. Mycket gott! Moffarvänligheten är inte jättehög på grund av den mycket intensiva smaken, så de räcker längre en tio minuter. YAY!
4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Totalt: 16 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Inköpsställe: Coop, Skövde.

Bubblare: dessa bågar är veganska, så shoutout till er!