Chips 372: Lantchips - Tapenade

Det har blivit dags att sätta tänderna i den sista smaken i Lantchips chips-in-box, den här gången tapenade. Vad tror ni - hit eller miss? Chipsen finns än så länge bara i utvalda butiker i Stockholms- och Göteborgsområdet. Hitta närmsta butik här:

ICA Kvantum Kungsbacka
ICA Focus Göteborg
ICA Kvantum Hovås
ICA Kvantum Väran
ICA SM Stop Täby
ICA Supermarket Rönneholm
ICA Supermarket Brommaplan
Ica Supermarket Ekerö
ICA Metro Täby Centrum

 

1. Påsens design: Nej men vi står fast vid våra ord när det gäller designen på de här påsarna: vi är helt eniga i panelen när vi säger att detta är det finaste vi sett i chipspåseväg. Vi kan inte säga någonting annat än heja Lantchips!
Designbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5.

2. Look: Vi gillar ju det här med solbrännan som chipsen har, och den oregelbundna formen gör att chipsen blir extra charmiga. Snyggt!
Lookbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: När man riktigt göttar ner näsan i påsen kommer en flyktig men intensiv doft av oliv. Frågan är - är det verkligen gott..?
Doftbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krispighet: Lantchips levererar stadigt krisp, snyggt! 
Krispighetsbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: Det smakar verkligen mycket oliv, men vi känner att det kanske inte är nödvändigt att lägga oliver i allting? Ska de inte bara låta dem ligga kvar i burken eller martinin? Vi tycker inte att detta är en värdig chipssmak, även om de lyckats klockrent med tapenadesmaken.
Smakbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Betyg: 18 chokladdoppade chips av 25 möjliga!
Inköpsställe: Ica Focus Göteborg