Choklad 315: McVities - Flipz

Nämen ibland måste man ju bara stoppa pretzels i choklad och se vad som händer, och det är just vad McVities har gjort här. Lite salt, lite sött, lite crunch - vi tror att det kan bli en hit. Vad tror du?
 
 

1. Omslagets design: Det spelar ingen roll hur vänligt inställd man är till McVities. Det går inte att hitta något bra med den här påsen. 
Designbetyg: 1 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: Nej men det här ser ju gott ut hörrni, även om färgen är lite trött. Kul form, och kul att de har spexat till dem lite genom att drizzla lite choklad på härligheten.
Lookbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: En mycket svag doft av mest vanilj, inte fantastiskt alltså. Släng till lite chokladdoft och vi är hemma.
Doftbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krämighet: Det är ingen bra krämighet, för det mesta består av pretzel och det är ju inte så krämigt. Men krispigt och gott!
Krämighetsbetyg: 1 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: Nu får vi ta och sansa oss för FY vad gott det här var! Vi skulle lätt sänka en påse av dessa salta, söta, crunchy gobitar DIREKT. Vi fick ett hett tips från en följare om att den här är given till varje ostbricka, och vi ställer in oss i ledet och kommer från och med nu börja köpa denna påse slaviskt när det vankas bricka.
Smakbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Betyg: 14 chokladdoppade chips av 25 möjliga!
Inköpsställe: Ica Maxi, Skövde

#1 - Amanda

De som är doppade i mörkare choklad är rent knark. Mums!

Svar: Nämen vad ÄR det du säger, finns de med mörk choklad?!? 😍😍😍
Chips&Chokladbloggen

#2 - Pontus

Ni borde testa Flipz Birthday Cake. Finns då och då hos Coopers Candy. Är i min mening den godaste smaker av Flipz och en riktig fullträff! :)

Svar: Tack för tipset! Dem ska vi hålla utkik efter 🥨
Chips&Chokladbloggen