Chips 359: CHAZZ vegetable chips - Lime & Pepper

Vi vet. Det har gått ett tag nu. Förlåt. Men det hände massa saker - vi klippte oss i fingret och fick åka till sjukan istället för att ha provning, det blev sommar och man var tvungen att bada på kvällen och ja, ni vet. Saker. Kom. Emellan.
 
Men nu har det äntligen hänt! Vi har börjat sätta tänderna i den ENORMA laddning chips vi fick från våra kompisar på CHAZZ Chips, ända från Litauen!

Först ut är grönsakschips med smak av lime och peppar - spännande. Nu kör vi!
 
 

1. Påsens design: Det är lite svårt att ta ställning till den här påsen. Den är grön, härlig och somrig och det händer mycket. Påsen är matt vilket är ett stort plus. Men kanske är det så att det händer lite FÖR mycket..?
Designbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5.

2. Look: Mycket tjusiga chips, det blir det ju alltid när man blandar rödbeta, potatis och morötter, eller hur? Vi vågar säga så mycket som att de hade passat som ett motiv på en tavla. Dessa har dessutom trevliga spår av peppar vilket alltid bådar gott inför smaktestet! 
Lookbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: Det blir tyvärr så att oljan tar överhanden, och endast med mycket god välvilja kan man känna en svag limedoft. Nej vi säger, ös på med mer lime!
Doftbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krispighet: Ett standardkrisp som ändå är helt acceptabelt. Ingen käkknäckare som Västkustchips, men heller inga potatismoschips som Pringles.
Krispighetsbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: Mmm, potatischipsen blir peppriga och goda med en svag hint av lime. Lite mer lime och vi hade varit helnöjda! En stark eftersmak som hänger kvar ett tag - gott, CHAZZ! Dock funkar inte riktigt smaken ihop med varesig rödbeta eller morot, så där får vi sänka betyget något.
Smakbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Betyg: 15 chokladdoppade chips av 25 möjliga!
Inköpsställe: Present från CHAZZ chips