Chips 360: CHAZZ chips - Dill Pickle

Vi kavlar upp ärmarna och sätter tänderna i ytterligare en chipspresent från CHAZZ chips som håller till i Litauen. Idag blir det dill pickle som smaksätter deras grönsakschips som består av en blandning av potatis, rödbeta och morot. 
 
Idag är påsen oerhört somrig och påminner lite om en midsommarkrans, och vi vill passa på att önska er en FANTASTISK midsommar <3 
 

1. Påsens design: Färgvalet är lite obehagligt, men påsen överlag har en trevlig matt touch. Glada rotfrukter dansar runt och visar tydligt påsens innehåll. Lite mer stilren påse hade kunnat önskas, om man ni vill vara sån. Och det är ju det vi är.
Designbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5.

2. Look: Fortsatt mycket vackert innehåll i Chazz chipzpåsar. Blandningen av färger gör det här PERFEKT som snyggt snacks till välkomstdrinken. 
Lookbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: Lite syrligt, lite dill och  mycket olja. Som en dyr hamburgerrestaurang, ungefär. Är man hungrig kommer detta egga magkurret, men är man lite småmätt kommer man inte vara imponerad. 
Doftbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krispighet: Ett ojämnt krisp i påsen som vaggar mellan mustiga 4 poäng och lite halvdana 2. Har du tur kan det bli riktig jackpot!
Krispighetsbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: En trevligt syrlig smak med en lite vag hint av dill. Potatischipsen drar åt sig mer smak än de övriga chipsen, så vi säger återigen - skippa grönsakerna och behåll potatisen så kommer det här bli toppen!
Smakbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Betyg: 16 chokladdoppade chips av 25 möjliga!
Inköpsställe: Present från CHAZZ chips