Choklad 304: Nöt-Creme - Delicato

Om man stoppar det klassiska barndomsgodiset nötcreme i lite choklad och ger den en lustig smak, är det fortfarande nötcreme då? För oss spelar det inte så stor roll, vi är mest glada för att få äta något med nötcreme och fortfarande få ha mungiporna intakta. Och att stoppa Delicatoboll i något som redan är gott? Don't mind if I do!

 

1. Omslagets design: lnte det vackraste vi sett i lösvikten, utan hela designen känns lite väl enkel och billig. Litet plus i kanten för att det är kokos på kanterna, men annars ett stadigt "meh".
Designbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: Tjusigt med den klassiska Nöt-Cremestämpeln på den fina och glansiga chokladen. Här får vi den lite lyxigare känslan som vi efterfrågade i test ett. Ett uppsving, må vi säga!
Lookbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: Alla som vet hur en Delicatoboll luktar vet också hur den här luktar. En liten hint av någon slags sprit tycker vi oss också förnimma.
Doftbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krämighet: Alla andra som försöker tävla i krämighet kan slänga sig i väggen, det här är det krämigaste som satt sin fot i den här bloggen!
Krämighetsbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: Det här smakar precis som en Delicatoboll, men allt är inte gott i alla konsistenser. Vi får nog säga snyggt jobbat at få till smaken, men det passar bättre i sin ursprungliga form. 
Smakbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Betyg: 18 chokladdoppade chips av 25 möjliga!
Inköpsställe: Hemmakväll, Skövde