Choklad 306: Marabou - Äppelpaj

Marabou har raidat skafferiet och plockat fram både kanel, havregryn och äpple och kastat ner i chokladsmeten. Resultatet? Marabou Äppelpaj! Vi tackar och bockar och uppskattar när de slänger ner skumma saker i sina chokladkakor, men vad tror ni - kan detta bli en hit? Idag har vi tagit hjälp gästrecensent som är lite utav en självutnämnd pajgud, för att vi ska få med oss helt rätt kunskap i testet. Vi testar!

 
1. Omslagets design: A for effort, men pajen ser inte direkt ut som en paj, utan snarare some n créme brulé.Trevligt med accessoarer i form av äpplen och kanel, men annars sådär säger vi!
Designbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: Marabou ser ut som Marabou - ett snirkligt M, och denna kaka bjuckar även på tydliga bitav av äpple av havregryn tittar ut på baksidan. Trevligt, men average.
Lookbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: En frisk fläkt av syntetisikt äpple blandar sig med chokladdoften. Vi får helt klart vaga pajvbies, men hade kunnat tänka oss mer kanel!
Doftbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krämighet: Marabou visar att de inte har glömt bort vad de gör - de kan sin krämiget!
Krämighetsbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: Här bjuder Marabou på en smakexplosion av torkade äpplen, en lagom dos av kanel och en helt klart spännande smak. Vi säger testa den om du gillar lite syrligare inslag i chokladbitar, men vi skulle kanske inte köpa den till varje fredagsmys.
Smakbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Betyg: 16 chokladdoppade chips av 25 möjliga!
Inköpsställe: Ica Maxi, Skövde

#1 - Hanna Karlsson

Jag blev lite besviken på den här chokladen. Hade högre förväntningar efter att ha läst andras recensioner. Känns som era smaklökar är mer på min bana. :-)