Chips 380: OLW - RelationChips ost, tomat & lök


Omkring 500 000 barn har minst en förälder med någon form av missbruk, psykisk ohälsa eller blir utsatta för misshandel i hemmet och föreningen maskrosbarn jobbar för att föbättra barn och ungdomars villkor. Barn och unga i föreningen har tagit fram nya smaker tillsammans med OLW, och här har vi resultatet.

Vill man stödja Maskrosbarn kan man Swisha till 123 467 34 55.

Nu äter vi RelationChips med smak av ost, tomat och lök!

 

1. Påsens design: Härligt höstiga färger samsas med goa grillade grejer, men vi hade gärna sett ett lite annat material på påsen för att den skulle sticka ut ur mängden. Det glansiga gör att det helt enkelt känns lite billigt och opersonligt.
Designbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5.

2. Look: En ojämn kvalitet på chipsens looks, en del är riktigt välkryddade medan andra har fått lite mindre färg. Snyggt, och ser riktigt smakrikt ut!
Lookbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: En riktigt stark timjandoft, och vi undrar varför man inte slängt till timjan i namnet? Vi saknar osten i dofttestet och hoppas att den gör comeback i smaktestet.
Doftbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krispighet: Tamare än tamast.
Krispighetsbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: Det här kanske är märkligt att säga men... Smakar de svamp? I blandningen känner vi också lök och timjan, men vi undrar vart den där osten och tomaterna tog vägen? Nej hörrni, döp om dem till typ.. ört- och lökchips istället.
Smakbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Betyg: 14 chokladdoppade chips av 25 möjliga!
Inköpsställe: Hemmakväll, Skövde