Chips 419: OLW - Summer edition BBQ vs Cola

Det här kan vara de chipsen vi längtat mest efter att smaka, och nu sitter vi här. Vi tänker på att kött som marineras och tillagas med coca cola är ju riktigt gott, och då borde ju rimligen ett bbq-chips med cola vara riktigt gott. Vad tror ni?
 

1. Påsens design: Det är ett fint färgval på påse där chipsen och ingredienserna lyfts på ett snyggt sätt, men det känns aningen höstigt. Och vi kanske inte är superfans av friidrottsredskapen.
3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: En blek botten med stänk av lite solbränna - ett sommarchips borde väl kunna skaka fram lite mer färg? Men ändå - de små spåren av potatisskal och goda kryddor gör ändå att vi blir sugna!
3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: Lite stekos från bacon är väl den doft vi kan känna. Vi förväntade oss lite mer sötma, vart är den?
2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krisp: Vilket krisp! Det här var överraskande. OLW brukar inte vara superbra på denna punkt, men det här är riktigt bra.
4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: Det är någonting som ligger och lurar i bakgrunden och anspelar på sötma, men vi hade velat ha mer - den där colan hade vi ju sett fram emot! Och BBQ-smaken är lite åt det unknare hållet. Nej, våra höga förväntningar grusades tyvärr. Här hade man kunnat ösa på mer - med allt.
2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Totalt: 14 chokladdoppade chips av 25 möjliga.
Inköpsställe: Ica Maxi, Skövde

 

#1 - Nathalie

Denna har jag helt missat :O Borde verkligen testas!

Svar: gör det! 😊
Chips&Chokladbloggen