Chips 463: Estrella - The leftovers Havssaltade chips

Idag på självaste Lucia vill vi fira med ett chips gjort på bortglömda små potatisar som vanligtvis inte får vara med. Estrellas nya leftoverchips kommer bara i limited edition, så spring och köp dessa bortglömda små potatisar. Det är havssaltade kompisar som ligger i påsen. Mest detaljer hittar ni såklart i podden som finns på Spotify, och nu äter vi!
 
 
1. Påsens design: Det här gillar vi! Hela konceptet med att ta reda på överbliven potatis gör ju att chipsen redan har ett försprång, men även påsen levererar en riktigt högklassig look. Snyggt, rustikt och väl utvalda typsnitt. 
Designbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: Små gulliga chips som ser ut att ha blivit skivade av de där små söta, allra första, färskpotatisarna. Bra bränna och en trevlig skalkant - allt vi kan begära!
Lookbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: Havssaltade chips kan ju inte hjälpa att de inte luktar så mycket, det kan de inte. Men de kan heller inte få orättvisa fördelar. De luktar olja, och inte mycket mer.
Doftbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krispighet: Vad vi vill beskriva som ett piggt krisp. Trevligt! Det varierar lite genom påsen, men överlag ett mycket bra intryck. 
Krispighetsbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: Estrella har ju en historia av att göra bra lättsaltade chips, och det här ser vi som en level up. Gott och bra jobbat, säger vi.
Smakbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Betyg: 20 chokladdoppade chips av 25 möjliga!
Inköpsställe: Ica Maxi, Skövde

#1 - Tess

Men så söta små chips, ser riktigt goda ut.
Kramis