Choklad 378: 3 Musketeers

Det har tagit tid, men vi börjar se botten på kartongen från Coopers candy, och den här gången är det en choklad som skall förtäras, nämligen 3 Musketeers. Halva bloggen minns att hon har ätit en sådan under sin tid i USA, och tror att det är förknippat med goda minnen. Men vem vet - om den är god eller inte får vårt idiotsäkra test avgöra!
 
Är du sugen på chokladprat, trevliga anekdoter, felaktiga namn på musketörer och ännu mer detaljer om chokladen, lyssna på Chips- och Chokladpodden på Spotify
 
 

1. Omslagets design: Färgvalet på den här förpackningen gör att den här chokladen ser ut som en billig lightprodukt. Inget som fångar ens öga i chokladhyllan, direkt.
Designbetyg: 1 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: Looken påminner helt klart av mars med en härlig mörkare choklad, och ett fluffigt ljust innanmäte. Gott, men inte så innovativt. 
Lookbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: Här luktar det otippat mycket kakao, och innanmätet luktar väldigt sött. Det här vill vi sätta tänderna i direkt!
Doftbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krämighet: Innehållet har konsistensen av marshmallows fluff, vilket bjuder på en bra krämighet. Chokladen smälter i munnen, och hade det inte varit för att marshmallowkänslan stoppar upp krämigheten lite hade det blivit full pott!
Krämighetsbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: Chokladen i sig är inte jättesöt utan smakar mycket kakao, vilket passar bra med det söta innehållet. Mums! Inte förstahandsvalet, men det här skulle vi absolut äta igen.
Smakbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Betyg: 15 chokladdoppade chips av 25 möjliga
Inköpsställe: Present från cooperscandy.com