Chips 411: Lay's - Kung Pao Chips

En klassisk rätt från Sechuanska köket är Kung Pao, och nu har Lay's tagit tag i saken och lagt den smaken i en chipspåse. Ingredienslistan på den maträtten med ingredienser som sechuanpeppar, ingefära och risvinäger gör ändå att förväntningarna - de är helt klart i topp. I påsen ska det finnas två olika smaker, kanske passar de utmärkt ihop. Vi testar!
 

1. Påsens design: Nej men det här är riktigt dåligt. Det är allt vi har att säga om saken.
1 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: Trevligt att det är tydligt att det är två olika sorters chips - ett par blekfisar och några som är lite mer solbrända. Men överlag. Lite blekt. Men A for effort!
3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: Okej. Vi har ett par frågor. VARFÖR luktar de röda chipsen fiskbullar? Och varför luktar de andra som att de bara har kramats med fiskbullar? Nej men nej. Nej. 
1 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krisp: Det är väldigt dålig krisp. Men det är OERHÖRT svårt att fokusera på krispet, för....
2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: ...det här smakar riktigt äcklig gammal fiskbulle med en hint av chili. Neeeej. Gör det inte. Om ni gör det, ät bara de rödaktiga chipsen - de är snäppet bättre. Lite sötaktigt, som maskerar fiskbullesmaken något. 
1 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Totalt: 8  chokladdoppade chips av 25 möjliga.
Inköpsställe: Coopers Candy

#1 - Magnus

Jag har också prövat de där chipsen. Och jag håller inte med. Tyckte de var helt okej.

Svar: Är det sant! Hur tyckte du de smakade?
Chips&Chokladbloggen