Choklad 363: Sorelle Nurzia - Nocciola al Torroncino

Vi vet. Uttala det där namnet snabbt tio gånger i rad - det går inte. Men försök istället lägga förpacknignen på minnet - det kanske går lättare! Vi har fått ett enormt lyxigt paket från våra kompisar på Beriksson, och den första gobiten att smakas är de här hasselnötskulorna från Italien. Gott, eller vad tror vi? Vi testar!
 

1. Omslagets design: Den här fina förpacknignen är allt vi  önskar att vi var - elegant, rustikt, äkta. Snyggt!
5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: Smarriga bollar med glansig touch. Fint, men inget rekordnytänkande.
3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: Här har man inte snålat med den karaktäristiska hasselnötsdoften. Kul för alla inblandade! Utom hasselnötsallergikerna då. De bör springa lång väg!
4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krämighet: Här ska vi vara ärliga och säga att förväntningarna inte var jättehöga - med tanke på att kulorna består mest av nöt så trodde vi att chokladen inte riktigt skulle lyckas leverera en tillräckligt hög krämighet, men här blir det riktigt bra. Krämigt och lent för tungan och gommen. Snyggt!
4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: Det var tur att vi bad hasselnötsallergikerna springa iväg, för här smakar det riktigt gott av hasselnöt och mörk choklad. En riktigt bra smakkombo som osar lyx. Det här trycker man inte i sig vilken fredag som helst, utan det plockar man fram när något behöver firas. I och för sig - vad kan det finnas för större anledning att fira än att det är fredag? Fram med påsen!
4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Totalt: 20 chokladdoppade chips av 25 möjliga.
Inköpsställe: Present från Beriksson. Köp i deras webbshop här!