Chips 471: OLW - Sourcream & Onion Chili Tingle

Dags för mer nyheter, denna gång från våra kompisar på Hemmakväll Uddevalla. OLW har gjort en variant på klassikernas klassiker Sourcream & Onion - vi får se om den här kräsna testpersonalen tycker att Chili Tingle spexar till det tillräckligt! 

 

1. Påsens design: Att bara lägga till en underrubrik och några bitar chili på den vanliga sourcream-påsen är nog ändå lite för slappt. Skärpning, gör något nytt!
Designbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: Ett lätträfflat chips med en svag orange hint och ganska mycket krydda. Finräfflingar är inte vår största favorit, men den orange färgen gör ändå att det blir okej!
Lookbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: En hel del smör, ingen och en pepprig ton om man anstränger sig. Helt okej, men inte det bästa vi känt i våra dagar. 
Doftbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krispighet: Spröda och luftiga, men inte så stadiga. 
Krispighetsbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: Om vi börjar med det positiva så är eftersmaken god - en liten hetta stannar kvar och gör sig påmind. Vi avrundar med det negativa och det är att de inte smakar särskilt mycket när man först stoppar dem i munnen, utan då känner vi mest en klassisk sourcreamsmak. SÅ - älskar du sourcream & onion-chips, KÖP för bövelen, men är du, som vi, lite trötta på smaken - skippa. 
Smakbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Betyg: 14 chokladdoppade chips av 25 möjliga!
Inköpsställe: Present från Hemmakväll Uddevalla