"Chips" 483: Estrella - Onion rings

Vi vet. Det har varit sommar, det har varit jobb, det har varit semester. Men mitt i brännande semestermånaden juli tar vi oss äntligen i kragen och sätter oss runt provningsbordet igen. Denna gång testar vi Estrellas Onion rings. Upp med en hand ni som provat!
 
1. Påsens design: En somrig påse med en barnslig design. Det är lagom antal komponenter - vi fokuserar på lök, och vi får se våra lökiga ringar. Informativ påse som ser ut att vara Nickelodeon-sponsrad.
Designbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
2. Look: Gulliga små lökringar som vi gärna stoppar i munnen. Tjusig färg, man ser kryddan, alla glada!
Lookbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
3. Doft: Otroligt mycket lökpulver, och lite sötma - här blir man sugen på att äta! Positiva tankar runt bordet: det luktar inte grönsaksbuljong, varför det nu skulle göra det, utan det här luktar true to the nose. Lökigt!
Doftbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
4. Krispighet: Spröda ringar med ett härligt fras, men eftersom det är ringar och inte chips blir det inte jättekristpigt. 
Krispighetsbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
5. Smak: Kan en löksmak vara syntetisk? Är det en dagen efter-lökring? De har en liten besk eftersmak, som en touch av bränd lök, som gör att vi kanske inte riktigt är sålda. Hur som helst är det inget vi rusar och köper igen, men står de framme på en fest äter vi ju upp dem. 
Smakbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
Betyg: 16 chokladdoppade chips av 25 möjliga! Inköpsställe: Ica Kvanrtum Götene