"Chips" 484: Estrella - Superstar Ranch & Sourcream

Vi har fart! Det är bäst att vi tar och smakar nästa sommarsmak från Estrella, som är klassiska stjärnor men med smak av Superstar Ranch och Surcream. Vi kör!

 

1. Påsens design: Hej men nej säger vi till denna påse av allmänt kaos. Det är tomater, vitlökar, paprikor i olika färger och fotbollar som flyger hux flux. Vi blir alldeles yra i bollen (pun intended) av att ens slänga ett getöga på detta sammelsurium.
Designbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: Om vi ska göra fotbollschips kanske vi kan göra fotbollsformade  snacks, men det kanske bara är vi som tycker. Men annars, men det är otroligt bra krydda och stjärnorna är ju ändå klassiska skönheter som tar oss tillbaka till barndomens 90-tal. Vi vill också slänga in kommentaren att de ser ut som dåligt hemmagjorda struvor. 
Lookbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: Här känns det som att vi kliver in på en biosalong. Det luktar klassisk sourcream and onion, men också biosnacks. Gott ändå! 
Doftbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krispighet: Stjärnor må skina på olika sätt, men med sina krispegenskaper är det inte!
Krispighetsbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: En märklig smakupplevelse då vi förnimmer en svag söt smak som för tankarna till jordgubbar, som kombineras med en stark smak av rå lök. Vi misstänker att det är det sötsyrliga från tomaterna som bråkar med våra hjärnor. 
Smakbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Betyg: 12 chokladdoppade chips av 25 möjliga!
Inköpsställe: Ica Maxi, Skövde