Chips 487: Estrella - Brynt smör & Chili

Vi vet att vi är sena på bollen, men vi har en fråga som kräver ett svar. Vill verkligen svenska folket detta, eller är det bara en knapp majoritet? Varför får Brynt smör kliva in från sidan och bestämma hur allt ska smaka? Vi undrar, vi undrar.
 
Men nu är det så, vi har tydligen valt att bryna brunt smör och slänga in i soppan, och då är vi så illa tvungna att äta. Vi får väl se hur det går.
 
 

1. Påsens design: Påsen har en stilig kostym, så den är ju fin på utsidan i alla fall! Vi vill ta ett ögonblick för att hylla Estrella för deras nya matta design på de nya påsarna. Otroligt snyggt lyft!
Designbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: En titt i påsen avslöjar många stiliga skalkanter vilket uppskattas av den här duon. Tillsammans med lite sköna chilistänk känns det såhär långt positivt.
Lookbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: Som när man kokar knäck typ, fast chipsigt och oljgt. Ej. Bra. Kombo.
Doftbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krispighet: En genomsnittlig trea.
Krispighetsbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: Det visar sig att en gris är fortfarande en gris även om man stoppar den i en påse. Det smakar både unket och sött samtidigt, och sen kommer en släng av chilin. Nej lägg bara ner den här smörgrejen. Behåll den fantastiska chilihettan och gör något bra istället.
Smakbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Betyg: 16 chokladdoppade chips av 25 möjliga!
Inköpsställe: Ica Nära, Skultorp

 

#1 - Anonym

Smakar som att jag käkar smör helt enkelt, jag kände inte chillin