Chips 489: OLW - A creamy jalapeño is born

Nu sätter vi tänderna i en av årets Idolchipssmaker - A creamy jalapeño is born. Någon här som frenetiskt ätit Idolchipsen varje idolfredag? Inte vi heller, men nu kör vi!
 
1. Påsens design: Nej men vi är väl inte toppenimpade av OLW's design på denna påse. Ett spinoff-namn på den gamla filmen A star is born känns inte superaktuell, och det blir lite för mycket loggor utspridda över påsen. 

Designbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: Ni vet såna där lika som bär-bilder som man brukade kunna se i gamla tjejtidningar på olika kändisar förr i tiden? Skulle man göra en sån bild med de här chipsen skulle look-a-liken bli sourcream and onion. Lite bleka och färglösa, kan man säga.
Lookbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: De inte bara ser ut som sourcream-. and onionchips, de luktar som dem också. Och med en liten hint av peppar. Undrar om de smakar som dem också? 
Doftbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krispighet: Här kliver OLW in och imponerar med ett rejält krisp! Snyggt!
Krispighetsbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: Ett helt okej gott men ganska neutralt chips. Här känner vi ett litet sting från jalapeñon, men grundsmaken är helt klart sourcream. Detta chips är som en blyg liten Idolstjärna med potential, men som inte blommat ut ännu.
Smakbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Betyg: 12 chokladdoppade chips av 25 möjliga!
Inköpsställe: Ica Nära, Skultorp.

#1 - karl

ser HÄRLIGT smaskigt ut kanske inte någon IDOL direkt men krämiga chips MUMS säger jag bara!