Chips 502: Gårdschips - Mozzarella & Balsamico – Limited Edition

Glad påsk! Vi är tillbaka med besked! Nu kör vi en begränsad upplaga från Gårdschips med smak av Italien, i form av mozzarella och balsamico. Gårdschips är ju sen gammalt några av våra favorittillverkare så vi hoppas de kan leverera! 

1. Påsens design: Helt okej med rosa med kanske kunde man valt en annan ton? Oftast fint från Gårdschips, men vi saknar faktiskt de gamla 70-talstapeterna som låg i bakgrunden förr! 
Designbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: Fina med rejäl skalkant!
Lookbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: Återigen ett matigt chips som luktar sälta och flöt. Gott.
Doftbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krispighet: Helt okej, inget extraordinärt. 
Krispighetsbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: Har vi hört den förut? Ja det hade vi ju; spana in detta inlägg. Kanske känns det lite som en kopia och betyget skulle kunna kopieras rakt av. " Det här är riktigt goda chips som smakar både ostpulver och sött. Dock känner vi inte av balsamicon alls, vilket vi befarade redan i dofttestet. Vi ser på ingredienserna att socker kommer före ostpulver i listan, och det känns. Men de här, de trycker vi gärna i oss. En liten brasklapp till Gotlänningarna dock - smäll på med något mer balsamico så att de kan förtjäna sitt namn ordentligt. " Byt bara ut Gotlänningarna till Hallänningarna så är saken biff. 
Smakbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Betyg: 19 chokladdoppade chips av 25 möjliga!
Inköpsställe: Hemköp, Skövde