Årsresumé 2022

2022. Hur ska man kommentera detta år. Ett år, det är vad det var. Det hade sina ljusa och sina mörka stunder, och var lite av ett mellanår för bloggen med tidvis låg frekvens. Dock lyser chips- och chokladkärleken starkare än någonsin, och vi går in i ett nytt år med nya chips- och chokladmöjligheter. 

Första halvan av året poddade vi på med Chips- och Chokladpodden, och efter sommaren var vi lite extra upptagna med både bröllop, sjukdom och graviditet. Under året provade vi oss igenom 41 olika chips och choklad, något lägre för att vara vi, men nytt år nya tag! Hoppas ni vill fortsätta hänga här med oss!

Vill du läsa årsresumén för 2021? Spana in här!

Nu åker vi!

Best of 2022

Fazer - Caramel popcorn - Salta och brända toner från popcornen tillsammans med ljuvlig choklad kan inte bli annat än ett hallelujah moment! Rusa och köp en årsförbrukning, bums!

OLW - Sassy Salsa Verde - Syrligt, kryddigt och matigt, och något att servera tillsammans med något smarrigt från grillen är ett säkert recept på succé. Håller tummar och tår för en återuppståndelse till sommaren!

Praline by Caroline - Salta chips - Det största som hänt oss var när Praline by Caroline aka Lilla gårdsbageriet gjorde en HELT EGEN chokladkaka. Att chipsen höll sig krispiga as f och hela kakan smakade gudomligt var bara ett plus i kanten.

 
Worst of 2022

Worst of är lätt i år. Vi hade nämligen en av de värsta bloggdagarna i livet när vi smakade tre av de värsta chipsen vi testat i våra liv. Så här kommer våra rekommendationer på vad ni absolut inte ska ägna er tid åt att äta under det kommande året, och inget av åren efter det heller.

Rubio - Fried egg - Det här är det värsta vi någonsin varit med om. Ni vet hur en äggmök luktar? Vi har inte ätit en sådan, men vi är ganska säkra på att det är såhär de smakar. Det var kväljningar och utspottade chips runt bordet, och ingen förstod vad vi just hade varit med om.

Rubio - Raspberry & pepper Tänk er en riktigt salt hallon & lakritsskalle, som också smakar frityr. Och lägg det på ett chips. Det är faktiskt en katastrofdålig smak på ett chips. Där har ni Raspberry & pepper-chipsen!

Herr's - Sweet corn - Med orden "hur i helvete det här smakade?! Majs, smör, peppar, gammalt, härsket, FY. Nej. GÖR det inte." proklamerade vi tydligt vad vi tyckte om de här jävla rövchipsen. 

Årets mest minnesvärda

När vi åt ca 7365 Polly innan vi fick en enda med smak - Vi köpte Polly Ice cream och trodde att en påse skulle innehålla ungefär lika många av varje smak, men ICKE. Här fick vi leta, leta och LETA innan vi hittade någon med hallon och päron, och vi hann bli oerhört provocerade innan vi fick testa alla smaker. Lyssna på avsnittet så får du höra hela frustrationen i sitt esse!

Caroline gjorde vår egen chokladkaka - Att få en egen drömchokladkaka tillverkad till sig efter sina egna önskemål, mjölkchoklad med saltade västkustchips, är mer än man kan drömma om. I podden hör du vad som var bäst med kakan.

Vidrigaste chipsen i världshistorien - På en kväll provade vi de tre vidrigaste chipsen vi någonsin ätit. Katastrofkväll.