Chips 529: Bjäre chips - Het barbecue

Idag är det Mellofinal, vi vet inte om ni har tänkt på det? Vem vet, kanske blir Bjäre chips med smak av het barbecue kvällens smak? Vi vet inte än, men vi är här för att ta reda på det åt er!

 

1. Påsens design: Den högblanka påsen faller oss inte helt i smaken - det är lite för plastigt och lite för mycket lightkänsla över det hela.
Designbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: Om påsen var tråkig så kompenserar chipsen med råge - det är den sjukaste chipsfärgen vi någonsin sett. Otroligt!
Lookbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: Lite syrligt och lite klassiska bbq-badhuschips. Helt okej ändå, hörrni!
Doftbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krispighet: Tunna spröda chips som inte sätter några käkar ur led. Helt okej!
Krispighetsbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: En spicy pommeskrydda med en rejäl sälta. Goda, men vi vet inte om man pallar en hel påse på grund av sältan. 
Smakbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Betyg: 16 chokladdoppade chips av 25 möjliga!

Inköpsställe: Ica nära, Skultorp

#1 - Klara

Hej.
Jag har märkt att du ofta studsar på att påsarna är blanka istället för matta. Vill bara flika in med att även om det är sjukt mycket finare med matta påsar, så är det mer miljövänligt med de blanka (tro det eller ej). De matta påsarna är blanka i grunden och får en lack på sig i fabriken som gör ytan matt, och detta medel är inte så snällt mot varken miljön eller människor i dagsläget. Syftar framförallt på de som jobbar i fabriken och som utsätts för denna mattlack, då det är små små partiklar som flyger runt vid appliceringen :( Det är verkligen synd, då matta påsar verkligen är mycket finare. Så nu har du lite bakgrund till varför många snacksföretag fortfarande väljer att köra på blanka påsar! :)

Hälsningar,
Klara