Choklad 333: Fazer - Pepparkaka

Vi fortsätter ta oss fram i den digitala provningsdjungeln och det är nu dags att ta sig an den juligaste av julsmaker - Fazer pepparkaka. Något att njuta av på självaste julafton! God jul på er kära vänner!
 

1. Omslagets design: Stilrent, snyggt, matt och metallic på en gång, LYX lyx lyx. Det här är helt klart en förpackning i vår smak - den bara skriker efter att bli köpt! Snyggt jobbat, Fazer!
5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: En stilren look med härliga pepparkaksbitar som tittar ut på sidan - vi gillar helt klart det vi ser. En stark start för Fazer pepparkaka!
4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: En mycket julig doft av pepparkaksdeg kittlar våra näshår såhär på självaste julafton, och det gör att vi dreglar av förväntan. Lite mer kakaodoft och det hade varit flaggan i topp!
4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krämighet: En trevlig krämighet som gifter sig fint med crunchet från pepparkakan.
3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: En riktigt bra pepparkakssmak som är helt underbar med den goda chokladen. Kompisen Marabou Pepparkaka fick flaggan högst i topp, men vi är faktiskt beredda att säga att dessa slår dem tack vare att chokladen inte är riktigt lika söt. OH yes, här har vi ett riktigt hallelujah moment!
5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Totalt: 21 chokladdoppade chips av 25 möjliga.
Inköpsställe: CityGross, Skara

#1 - Therese

Den ser skitgod ut! och ibland är faktiskt Fazer godare än Marabou! :)
God fortsättning!

Svar: Eller hur! Vi säger löp och
köp! 😍
Chips&Chokladbloggen