Chips 427: Gårdschips - Strawberry Daquiri

Gårdschips lanserade en serie chips med smak av olika drinkar (ni minns väl mojitochipsen?), och nu är det dags för oss att smaka Strawberry Daquiri. För två år sen smakade en av oss de här chipsen när vi besökte Gårdschips på Way out west (ah, de ljuva festivaltiderna) så det ska bli riktigt kul att smaka dem nu. Vet ni dock vad det pinsammaste är? De har även lanserat ett chips med smak av Gin & Tonic som vi INTE har provat – hur är det ens möjligt? Well well, nu åker vi va?

 

1. Påsens design: Nej men det här är ju så fint så vi trillar av stolen. Rosa chipspåsar – behöver vi inte mer av det?
4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: Även chipsen har en riktigt trevlig look – här finns det lite rustika spår av potatisskal och en härlig försommarbränna.
4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: Det här luktar så gott – det luktar sockervadd, det luktar festivalflott, det luktar söt jordgubbe och det luktar ta mig fan folkfest. Och det är vi svältfödda på mina vänner.
4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krisp: Gårdschips kan ändå sitt krisp, det är sen gammalt.
4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: När man säger att ett chips ska smaka jordgubb drar man ju åt sig öronen lite lät. Men det här, det är fan gott. Det smakar lite som att dippa pommes i jordgubbsmilkshake. Mumma! Dock skulle vi hellre döpa om smaken till Strawberry milkshake, för det känns mer korrekt. Fortsätt med roliga smaker!
4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Totalt: 20 chokladdoppade chips av 25 möjliga.
Inköpsställe: Present från Gårdschips.

#1 - Janet Skog

Men Mums ! Den måste jag testa 🤩 inte bara för att det är en snygg förpackning utan för att jag älskar allt i chipsväg och jag måste testa allting nytt 😛

Svar: Då är detta de rätta chipsen för dig! :D
Chips&Chokladbloggen