Chips 536 och 10-årsjubileum: Gårdschips - Brynt smör & kantarell

Hurra hurra HURRA för Chips- och Chokladbloggen idag som fyller 10 år. Kan ni fatta, 10 år?! Vårt första inlägg var Daim mint och den recensionen gjordes en mycket svettig dag på en arbetsplats i Skövde. Sedan dess har det helt enkelt ja, rullat på, som vi säger. Bloggen blev med Instagram, och senare även med podd. Men vi har alltid hållit i just bloggen för att ge er matiga recensioner och MER än man får på Insta. Denna recension finns såklart också som ett avsnitt av Chips- och Chokladpodde där ni som vanligt får allra mest innehåll.
 
 

1. Påsens design: Vi startar starkt med en otroligt kantarellig påse. Stiligt!
Designbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: Här avtar kantarellkänslan - solblekta kantareller är inte tillräckligt i våran värld. Snygg skalkant, though.
Lookbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: Bara brynt smör - var är skogens konung? 
Doftbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krispighet: Nej men vad pågår, Gårdschips brukar bjuda på stadiga krisp men här är det inte alls bra. 
Krispighetsbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: Tyvärr ingen höjdare - det brynta smöret tar överhanden och kantarellsmaken får inte leva ut sin fulla potential. Vi drömmer istället tillbaka till Estrellas Skördefest från tidigare år och hoppas den kommer tillbaka.
Smakbetyg:  2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Betyg: 14 chokladdoppade chips av 25 möjliga!

Inköpsställe: Hemmakväll, Skövde